5:2 recept på snacks under 100 kalorier

Advertisements

5 st 5:2 recept på snacks under 100 kalorier!

Här får du 5 välsmakande och uppiggande snacks som du kan fylla ut dina 5:2 menyer med. Ibland kan det vara så att en meny inte passar just ditt kaloriintag under en fastedag och då är det viktigt att kunna lägga till lite för att komma upp i rätt summa. Därför kommer här 5 goda snacks under 100 kalorier som du själv kan disponera över!

5:2 recept

Snacks för 5 2 dieten

1. Morotsstavar med dipp – 87 kalorier. Skala och hacka 100 g morötter och gör en dipp av 50 g kvarg 1%, 1/2 vitlöksklyfta, 1 tsk  parmesan och flingsalt.

5:2 recept

2. Äppelskiva med jordnötssmör – 88 kcal. Ett härligt amerikanskt 5:2 recept! Ta cirka ett halvt äpple (50 g)  och skiva upp. Bre på en klick jordnötssmör ca 2 tsk. Men var noga med vilket jordnötssmör du väljer. Det ska vara sockerfritt och naturligt och se själv på burken vad det är för kaloriinnehåll, det kan skilja mycket från burk till burk!

3. 99 kcal Super Smoothie.

4. 70 % Mörk choklad – 29 kcal. En bit fin mörk choklad kan göra underverk för humöret!

5. Yoghurt med granola – 99 kcal. 1,5 dl lättyoghurt och en noga utvald naturlig granola. Inom kort kommer ett eget recept från mig men så länge kan jag tipsa om den här godbiten, hoppa dock över nötterna och lönnsirapen just när du fastar. Här får du vara noga och räkna ut så det blir rätt med kalorierna, använd gärna min guide till att räkna ut kaloriinnehållet i livsmedel här.

Alla livsmedel jag tipsar om i den här texten går att hitta på svenskhälsokost.se,  och är produkter jag själv testat och använder mig utav i vardagen. Köper du via  länkarna i detta inlägg stödjer du mig och 5-2dietenrecept.se utan att det kostar något extra för dig. Lycka till med din snåla smoothie, nu kör vi!


5:2 dieten recept

Lägg till en Kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 16 =